Producten voor het paard

Ruitersport K&A in Hardenberg is dé ruitersportwinkel voor producten voor uw paard. Wij hebben een mooi en wisselend assortiment aan paardenproducten, waaronder hoofdstellen, zadels en dekens. Heeft u zelf nog benodigdheden voor uw paard nodig? Kom dan snel eens langs in Hardenberg of bel ons op 0523 - 264 896.

teugels  ruitersport hardenberg

Hoofdstellen

Wij hebben diverse soorten hoofdstellen, maar u kunt uw “oude” hoofdstel natuurlijk ook oppimpen met bijvoorbeeld een leuke nieuwe frontriem of neusriem. Daarnaast hebben wij ook diverse soorten bitten, teugels en hulpteugels. Onze keuze is ruim en anders wordt er samen met u naar een oplossing gezocht.

teugel  ruitersport hardenberg

Zadels en toebehoren

Een goed passend zadel is zowel voor u als uw paard een eerste vereiste. Naast zadels bieden wij u een ruim aanbod qua beugels, singels en dekjes. Ook hiervoor geldt dat we diverse merken op voorraad hebben.

 ruitersport hardenberg teugels

Dekens

Dekens zijn per seizoen verschillend. Om deze reden hebben wij verschillende soorten dekens voor elk weertype en/of omstandigheid in diverse maten. Wij streven ernaar om samen met u een goed passende deken voor uw paard te zoeken. Onze service hierin is voor ons van groot belang en staat dus voorop. Wij bieden u ook de mogelijkheid uw deken via ons te laten wassen en wij kunnen ervoor zorgen dat uw dekje of deken bedrukt of geborduurd wordt.

producten teugels ruitersport hardenberg

Verzorgingsproducten

Op dit gebied kunnen we u van een goed advies voorzien, aangezien wij zelf al jaren met paarden en pony’s bezig zijn en dus ruime ervaring hebben. Wij zijn ook altijd op zoek naar nieuwe middelen of vernieuwende mogelijkheden, zodat wij u en uw paard/pony van een goed product kunnen voorzien. Samen met u wordt er naar een goede verzorging gekeken.

zweep  ruitersport hardenberg teugels

Overige artikelen

Naast de standaardbenodigdheden voor het paard hebben wij ook stalbenodigdheden, sporen en zwepen. Kom snel eens langs in Hardenberg om ons complete assortiment te bekijken!

Contactgegevens

KvK
05065129

Bord K&A Ruitersport Hardenberg

U herkent onze locatie in Hardenberg aan het bord langs de weg.

Onze locatie

fb ruitersport hardenberg

Meer artikelen in ons assortiment


ruitersport hardenberg logo's